VAKUUM BEHANDLING

Viktminskning och rumplyft UTAN KIRURGISKA INGREPP

VAD ÄR VAKUUM BEHANDLING?
Vakuum behandling är en traditionell massage behandling för viktminskning, cellulitbehandling samt behandling av fettdepåer och har använts under 20 års tid i Amerika i kombination av lymfmassage för fantastiska resultat av viktminskning och förbättrad hud. 

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Behandlingen bygger på att ett vakuum munstycke förs på olika delar av kroppen och med hjälp av blodcirkulationen och tryck så krossas fettcellerna. Vi inleder med att öppna lymfkörtlarna med en speciell teknik och därefter värmer upp huden med massage som stegvis ökar intensitet för att sen börja med vakuum maskinen som ställs in med olika program för viktminskning, celluliter eller rumplyft. Under hela behandlingen jobbar vi även med lymfdränage för att transportera överskottsvätska ur kroppen via urinen.

Vad går att behandla?

-Behandla olika områden för viktminskning, armar, ben, mage, rygg och midja.

-Rumplyft (buttlift) utan kirurgiska ingrepp.

-Konsultation där patienten fyller i patientmedgivande samt fyller i formulär med t.ex vikt,mått,mål,allergier m.m -före och efter bilder sparas för att kunna jämföra resultat.

-Planering med efter kontroller.

-Enkel Kost och rådgivning (personlig och anpassad rådgivning kan tilläggas)

-Boka gratis konsultation.

När ska du gå på lymfmassage?

Stockningar, det vill säga trögt lymfsystem, orsakas bland annat av spända muskler, mediciner, gluten, e-ämnen, stress, oro, operationsärr, stillasittande arbeten och inaktivitet.