Micro-Needling för hudföryngring

Microneedling är en kollagenstimulerande behandling som går ner i huden med nålstick för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr och pigmentfläckar. Denna behandling passar alla, ung som gammal. Behandlingens kollagenstimulerande effekt kan jämföras med fraktionerad laser-behandlingar men utan biverkningar och med snabbare återhämtningstid.

Vad är microneedling?

Microneedling orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur.Vi vill understryka att vår rutin arbetar utifrån den vetenskapliga kunskapen omkring ERP behandlingar (Electroridopuncture) D.v.s vi arbetar i mid dermis vilket ger den maximala effekten i att stimulera nyproduktion av Kollagen. En väl utförd Microneedling behandling återställer redan efter 1 behandling så mycket som upp till 4 000% mer kollagen i de behandlade områdena.

Rekommenderas för behandling av?

 • Huduppstramning, lyster och föryngring
 • Fina linjer och rynkor
 • Ärr (acneärr, kirurgiska ärr, brännskador)
 • Hudbristningar
 • Stora porer
 • Röklinjer runt munnen samt linjer runt ögonen

Hur många behandlingar rekommenderas?

I en kur rekommenderas 3-6 behandlingar med 2-6 veckors mellanrum, men även enstaka behandlingar kan ge resultat, beroende på vad man vill behandla.

Lyster/ uppfräschning: 1-2 behandlingar

Hudföryngring: ( linjer, rynkor samt minimerar porstorlek) 4-8 behandlingar 4 veckors mellanrum

Ärr: (acne, kirurgi, brännskada, bristningar) 6-8 behandlingar 6 veckors mellanrum

Fler fördelar: Inga hudskador. Även solbrun hud och hela kroppen kan behandlas. Passar alla hudtyper.

Är behandlingen smärtsam?

Vid behandling med de minsta nåldjupen känns det ytterst lite, om man går djupare känns det mer, men ingen bedövning brukar behövas vid hudföryngring. (Önskas en bedövningssalva lägg gärna på denna innan besöket. Se anvisningar i förpackningen. Kom gärna helt osminkad.)

Hur ser man ut efter behandling med Microneedling?

I vanliga fall försvinner hudrodnaden inom några timmar efter en microneedling behandling, som bevis på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process.Det kan också hetta eller svida i ansiktet. De flesta kan återgå till normala aktiviteter dagen efter behandlingen. Man är fullt återställd inom 2-5 dagar.

När kan jag se ett resultat?

Vanligtvis kommer du att se resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 4-6 behandlingar. Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur av behandlingar. Kombinera gärna med bra hudvårdsprodukter som innehåller viktiga C och A vitaminer, hyaluronserum, peptider för att bygga upp och stärka huden. Fråga oss, vi säljer hudvård efter behandlingen som endast får säljas på kliniker av terapeuter.

Eftervård- undvik efter behandling med Microneedling:

 • Solning -För att förhindra hyperpigmentering bör man undvika solning (även solarium) minst 2 veckor efter behandlingen, man bör även använda solskydd minst 2 veckor efter behandlingen (SPF 20 eller mer).
 • Intensiv träning samma dag
 • Andra hudbehandlingar i området
 • Starka hudvårdsprodukter (t ex retinol, aha-syror)
 • Smink och krämer resten av dagen alltför varm dusch, bad eller bastu första dygnet
 • Spraytanning

MICRODERMABRASION

Microdermabrasion, som är en effektiv form av hudslipning och är en stor succé världen över. Microdermabrasion ger omedelbart synliga resultat.Diamanten förs med jämnt tryck över huden. Hudytan slipas samtidigt som blodcirkulationen sätts igång av det lätta vacuumsuget som suger upp de döda hudcellerna och ökar produktionen av kollagen och elastin. Den gamla och torra huden ersätts med ny frisk hud. Redan efter första behandlingen har huden ett fräschare och ungt utseende.

Behandla med Microdermabrasion:

 • Solskadad hud
  – Uppfräschning av livlös hud
  – pigmentförändringar
  – Åldrad hud
  – Acne
  – Ärrbildningar

Hur går behandlingen till?

Hudslipningen görs med ett instrument vars topp är klätt med fasta diamanter som förs med jämnt tryck över huden. Hudytan slipas samtidigt som blodcirkulationen stimuleras av det lätta vacuumsuget som suger upp de döda hudcellerna och ökar produktionen av kollagen och elastin. Den gamla och torra huden ersätts med ny fräsch hud. Redan efter första behandlingen har huden ett friskare och renare utseende. Olika behandlingar kan utföras, allt från uppfräschande slipning till djupgående ärrbehandling. Behandlingarna är skonsamma för huden och helt smärtfria.

PORTÖMNING

En porrengöring är det bästa sättet att bli av med dina pormaskar. Såhär går B esthetic & beauty clinics porrengöring till:Vi börjar med att rengöra din hy på djupet med hjälp av Maria åkerbergs produkter -peeling tvätt. Detta löser upp tilltäppta porer och avlägsnar döda hudceller. Därefter ångar vi upp huden med en valozon och utför en grundlig portömning. Nästa steg är en bakteriedödande high frecuency behandling för att stänga igen porerna och undvika infektioner eller att orenheter kommer in i huden och följt utav en ansiktsmask som reducerar rodnad och drar ihop porerna. Behandlingen avslutas med en återfuktande ansiktskräm som balanserar huden och solskydd om det är sol ute.

Denna behandling kan göras i ansiktet, bröstet eller på ryggen.

Våra priser på Beauty Stockholm

Ansikte Tid: 60 min | Pris: 695:- Bröst Tid: 60 min | Pris: 895:- Rygg Tid: 60 min | Pris: 895:-

VAKUUM BEHANDLING

– viktminskning och rumplyft UTAN KIRURGISKA INGREPP.
VAD ÄR VAKUUM BEHANDLING?
Vakuum behandling är en traditionell massage behandling för viktminskning, cellulitbehandling samt behandling av fettdepåer och har använts under 40 års tid i Amerika i kombination av lymfmassage för fantastiska resultat av viktminskning och förbättrad hud. 

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Behandlingen bygger på att ett vakuum munstycke förs på olika delar av kroppen och med hjälp av blodcirkulationen och tryck så krossas fettcellerna. Vi inleder med att öppna lymfkörtlarna med en speciell teknik och därefter värmer upp huden med massage som stegvis ökar intensitet för att sen börja med vakuum maskinen som ställs in med olika program för viktminskning, celluliter eller rumplyft. Under hela behandlingen jobbar vi även med lymfdränage för att transportera överskottsvätska ur kroppen via urinen.

Vad går att behandla?

 • -Behandla olika områden för viktminskning, armar, ben, mage, rygg och midja.
 • – Rumplyft (buttlift) utan kirurgiska ingrepp.
 • – konsultation där patienten fyller i patientmedgivande samt fyller i formulär med t.ex vikt,mått,mål,allergier m.m -före och efter bilder sparas för att kunna jämföra resultat.
 • -Planering med efter kontroller.
 • -Enkel Kost och rådgivning (personlig och anpassad rådgivning kan tilläggas)
 • Boka gratis konsultation.

När ska du gå på lymfmassage?

Stockningar, det vill säga trögt lymfsystem, orsakas bland annat av spända muskler, mediciner, gluten, e-ämnen, stress, oro, operationsärr, stillasittande arbeten och inaktivitet.